AJ-VERHOEF

Over AJ-Verhoef

AJ-Verhoef is een familiebedrijf opgericht in 1956 door AJ -Verhoef. Hij startte in Vreeswijk met een melkwinkel waarbij hij de zuivel met een hondenkar langs de deuren bracht. Ondertussen is AJ-Verhoef uitgegroeid tot een bedrijf met negen medewerkers, vaste leveranciers voor de verse spullen en diverse contacten voor uw speciale wensen. Het is nog steeds een familiebedrijf waar de jongste zoon, Erik Verhoef de scepter zwaait.

Dagelijks worden er meer dan honderd broodjes gesmeerd in de professionele keuken aan de Betuwehaven 11. De chauffeurs brengen deze verse waren in gekoelde bussen bij u op de juiste plek.

De technische specialisten waar wij mee samen werken zorgen voor de koffie- soep-, snoep- en water automaten. Zo bent u verzekerd van een professionele service.

AJ-Verhoef biedt een totaaloplossing. Van roerstaafjes tot buffet, van verse taart en koeken van de bakker tot toiletpapier: u bent bij ons aan het juiste adres.

De bussen van AJ-Verhoef zijn kind aan huis bij bedrijven en instellingen. Daarnaast bestaat de klantenkring van AJ-Verhoef uit een groot aantal kinderdagverblijven die dagelijks worden voorzien van vers brood, fruit, groente, luiers, crème en naar behoefte koekjesdeeg, rietjes etc.

Er is heel veel mogelijk! Ons team staat 5 dagen in de week voor u klaar. Neem om uw wensen te bespreken, contact met ons op.